Minjon

Vakdocent Dans

Hoi allemaal! Ik ben Minjon en ik kom uit Aalten. Vanaf dat ik jong ben dans en acteer ik al! Vooral dansen is mijn grote passie en het acteren komt daar natuurlijk ook bij kijken!

Ik ben begonnen met dansen toen ik 7 jaar was en inmiddels dans ik nog steeds en doe ik veel leuke dingen. Zo dans ik wedstrijden binnen een team en voer ik door Nederland mijn dansen uit! Met mijn groep heb ik zelfs in 2019 op het ‘EK moderne dans’ mogen staan! Hoe gaaf! Ik heb vele stijlen gedaan in de jaren dat ik dans, maar op dit moment richt ik mij vooral op moderne dans, ballet en showdans. Daarnaast ben ik overal bezig met dans en probeer ik ook binnen mijn werk in de animatie en binnen mijn opleiding dans te verwerken. Ik volg op dit moment naast het dansen een opleiding tot sociaal werker en ook daar stimuleer ik de kinderen om uit je comfortzone te gaan en los te gaan op muziek.

 

Toen ik gevraagd werd voor de Musicalfabriek, kon ik niks anders dan ja zeggen! Kinderen laten kennismaken met verschillende manieren en soorten dans is iets dat ik graag wil doen! Ik ga er met de volle 100% voor en wil graag de kinderen kennis laten maken met een fantastische wereld, waar enthousiasme, doorzettingsvermogen en vooral erg veel plezier samenkomen! Ik hoop jullie snel te zien en te zien groeien tot grote sterren binnen de supergave producties die we samen gaan maken!

 

arrow_upward