Penningmeester gezocht!

MUSICALFABRIEK GROENLO ZOEKT EEN PENNINGMEESTER

De Musicalfabriek Groenlo verzorgt musicallessen voor kinderen van 7 tot en met 18 jaar in de regio Oost Gelre. Vestigingsplaats is Groenlo. De professionele vakdocenten van de Musicalfabriek bieden zang-, dans- en acteerlessen aan. Het doel van de Musicalfabriek is om kinderen alle aspecten van een musical aan te leren en ze daarbij intensief te begeleiden. In een veilige omgeving wil de Musicalfabriek kinderen de kans én een podium bieden om hun talent optimaal te ontplooien. Daarnaast is de ambitie van de Musicalfabriek om een bijdrage te leveren aan de sociale verbinding in de regio, onder meer door optredens te verzorgen bij diverse regionale activiteiten. .

Voor het bestuur van de Stichting Musicalfabriek Groenlo zijn wij op zoek naar een PENNINGMEESTER.
Naast de penningmeester zijn er vier andere bestuursleden. Je komt terecht in een enthousiast en betrokken team. Het bestuur en de vakdocenten vormen samen de organisatorische en uitvoerende basis van de activiteiten van de Musicalfabriek. 
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële zaken van de stichting. Hij of zij beheert het geld en houdt de overige bestuursleden op de hoogte van de financiële gezondheid van de stichting.
Wij zoeken vooral een penningmeester voor het financiële beleid, de begroting en het financiële jaarverslag, contact met accountant en belastingdienst. Subsidies, sponsoring en financieel-administratieve werkzaamheden, zoals het verrichten van betalingen en het innen van contributies worden momenteel door andere bestuursleden of vrijwilligers gedaan. 
Het bestuur van de Musicalfabriek vergadert eens per maand in Groenlo.

Voor meer informatie over de Musicalfabriek Groenlo, kijk op onze website www.musicalfabriekgroenlo.nl. Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met voorzitter Anne Harbers (0641517339, info(at)musicalfabriek.nl).

arrow_upward