Rosan

Zangdocent

Hey jij daar! Ik ben Rosan Sessink en ik woon in Enschede. Mijn passie is overduidelijk muziek en dit werd er op jonge leeftijd bij mij al met de paplepel ingegoten! En… Wie weet kennen jullie mij wel van de coverband LEAD!

Iets over mezelf… Ik ben geboren in het Twentse dorpje Overdinkel. Op jonge leeftijd ben ik gaan piano spelen. Met als docent Peter Bakker (van coverband The Euros), wist ik al snel dat ik net als hij in de muziekwereld wilde! Ik ben dan ook zang gaan studeren aan de Popacademie van ArtEZ Conservatorium in Enschede. Ondertussen heb ik veel interessante projecten gedaan. Ik heb o.a. backing vocals gezongen voor Elske DeWall (bekend van de titelsong van de tv-serie Moordvrouw, stond met Marco Borsato in Ziggo Dome en speelde/zong Maria in The Passion) en bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht! 

Tijdens de opleiding ben ik begonnen met pianoles geven en al snel kwamen er zangleerlingen bij. Van lesgeven krijg ik energie! Het is geweldig om mijn enthousiasme over te brengen, samen aan doelen te werken, resultaat te boeken en iemand extra zelfvertrouwen te geven! Wanneer ik gevraagd werd om zangles te geven bij de Musicalfabriek, zei ik meteen ja! Het is fantastisch om met zo’n mooie groep naar een waanzinnige productie te werken en te zien hoe de kinderen in zo’n korte tijd groeien! 

 

arrow_upward