Pim

Bestuur

Mijn naam is Pim Molenaar. Sinds eind 2019 woon ik met mijn partner Ingrid in Groenlo. We hebben hier een heerlijk huis, waar kinderen en kleinkinderen graag logeren. Voor die tijd heb ik altijd in de Randstad gewoond. Het laatst in Den Haag en Leiden, maar van oorsprong ben ik Amsterdammer.  
Ik ben pedagoog/onderwijskundige en heb na mijn studie een aantal jaren in en om het onderwijs gewerkt. De rest van mijn loopbaan heb ik veel verschillende, meestal leidinggevende functies bij Justitie vervuld. Inmiddels ben ik sinds maart 2021 met pensioen. 
Ik heb enkele jaren als festivaldirecteur het Prinsjesfestival mogen organiseren, een meerdaags evenement, dat jaarlijks in Den Haag plaatsvindt in de week voor Prinsjesdag. 
Op dit moment ben ik nog actief als coach voor ambtenaren bij het Rijk en bij lokale overheden. 
Bij de musicalvereniging Otis uit Leiden heb ik vele jaren meegespeeld in allerlei musicals en ik heb ook in meerdere koren gezongen. 
De Musicalfabriek Groenlo vind ik een prachtig initiatief. Met een bevlogen en enthousiast team van vakdocenten. Kinderen leren niet alleen zingen, dansen en acteren, maar ook om zich met zelfvertrouwen te presenteren en vooral om met respect met elkaar samen te werken. 
Ik houd me bij de Musicalfabriek bezig met organisatorische en bestuurlijke werkzaamheden.
 

arrow_upward