Marjo

Vakdocent Zang/Pr

Hoi allemaal, mijn naam is Marjo Harmsen, ik ben 47 jaar en woon in Doetinchem. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Bij Musical Fabriek Groenlo ben ik actief als zangcoach. Ik zorg ervoor dat de kids mooi kunnen zingen. Daarnaast krijgen ze extra aandacht van mij als ze aan hun solo gaan werken. Bij het zingen let ik ook op expressie en presentatie. Vorig jaar kreeg ik de vraag om deel uit te maken van dit team. Dat heb ik meteen met beide handen aangepakt. Een nieuwe uitdaging. En wat is het dan leuk om al die kids zo te zien groeien.

Als kind was ik al actief met zingen. Eerst nog bij een kinderkoor van mijn moeder en later bij een jongerenkoor. Na vele jaren ben ik zelf zanglessen gaan nemen en heb diverse masterclasses gevolgd. Tijdens mijn jaren op de Schumann Academie (soort conservatorium) kwam ik erachter dat ik het leuk vind om zelf zangles te geven. Dit doe ik ook inmiddels al weer een aantal jaren en geef ook stemvorming aan diverse koren.Ik zing zelf bij diverse koren (Gelders Opera en Operette Gezelschap en Musical Producties Gaanderen), solistisch bij gastkoren en projecten, het kwartet Let us Wander (klassiek met een knipoog), als duo Amoroso en bij de band Lads 'n Lassies (Schotse en Ierse folk). 2 jaar geleden heb ik nog als soliste meegedaan bij de voorstelling "Cinema" in de Steengroeve te Winterswijk.

Ik ben inmiddels ook al een aantal jaren dirigent (tot vorig jaar nog bij Liberate uit Gaanderen) en tegenwoordig bij Cantadoe en het Landgoedkoor Slangenburg.

arrow_upward