Karin

Kleding

Mijn naam is Karin Tannemaat-Donderwinkel, al bijna 17 jaar getrouwd met Gerjo en trotse mama van 3 jongens: Chiel, Rick en Bart. Met veel plezier werk ik parttime bij een schoenenzaak in Lichtenvoorde. Mijn hobby's zijn bootcampen, hardlopen, fotograferen en natuurlijk kleding maken. Kleding maken doe ik eigenlijk al van jongs af aan. De beginselen heb ik geleerd op naailes en nu leer ik me het zelf aan door het gewoon uit te proberen. Veel kleding heb ik voor al mijn jongens gemaakt. Nu ben ik halverwege vorig jaar ook begonnen om af en toe voor andere kinderen iets moois en unieks te maken. Dit doe ik in opdracht of uit eigen initiatief onder mijn eigen merk Katado.

Wat ik bij de Musical Fabriek doe? Ik ben het helpende handje van Marie-José. Ik maak en vermaak de kleding zodat elk kind er mooi en leuk uitziet tijdens de musical.
Het enthousiasme en de creativiteit bij de Musical Fabriek geeft me veel energie en ik ben dan ook trots dat ik in dit super team mag meedraaien om er een mooie musical van te maken.

arrow_upward